- you are beautiful -

U.R.B

U.R.B

Gyors 10 perces smink kezdőknek - Videó

2015. november 29. - zsani_vigh

Már régóta gondolkozom azon, hogy kéne valamilyen kis videót feltölteni, de eddig nem nagyon tudtam hogy is kezdjek neki, mit sminkeljek, hogy csináljam stb. De végre megtaláltam azt a módot, amivel egyszerűen és gyorsan be tudok nektek mutatni egy sminket. Kezdetnek egy 10 perces tusvonalas-vörös rúzsos sminket hoztam, ami akár karácsonyra is megállja a helyét, és azoknak is tuti sikerül, akik amúgy nem nagy smink guruk. 

Sminkelj velem I.

Hoztam nektek egy videót, amiben egy gyors, 10 perces sminket fogok Nektek elkészíteni. Elég egyszerű, de egyszer valahol el kell kezdeni. Akár karácsonyra is tökéletes azoknak, akik nem nagy smink guruk. Remélem tetszik majd. :)

Szerző: Vigh Zsanett - Makeup & Style, 2015. november 29.

 

Elkészíteni pofon egyszerű. Először alapozok egy alapozóecset segítségével, majd felviszem a korrektort és az egészet púderrel fixálom. Megrajzolom a szemöldököm egy ferde végű ecsettel, utána pedig húzok egy vékony tusvonalat, majd pedig cikk-cakkos mozdulattal kifestem a szempilláim. Bronzosítok, végül egy piros rúzzsal kihúzom a számat. 

A termékek listája:

  • Mayballine Affinitone alapozó
  • Catrice korrektor paletta
  • She szemhéjpor
  • Manhattan púder
  • Essence Princess szempillaspirál
  • Miss sporty Studio Lash The Miaoww szempillaspirál
  • Essence szemhéjtus
  • SeVilla vörös szájfény 

 

11232897_10206942062819651_5809406047931874314_n.jpg

Remélem tetszett a videó, idővel biztos szebb lesz meg jobb meg profibb, úgyhogy ne legyetek annyira kritikusak :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://u-are-beautiful.blog.hu/api/trackback/id/tr488124990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása